top of page

Voor lokale en (inter)nationale scholing... 

Hallo!

Welkom op de website van Saens Learning & Training.

Wij zijn een klein lokaal onderwijsinstelling die pleit voor verbinding en ontplooiing. Saens Learning & Training is opgericht door bevoegd en ervaren onderwijzers, die naast vakinhoudelijke expertise ook deskundigheid hebben op het gebied van coaching en begeleiding.

 

Bij ons kun je terecht voor kwalitatieve taalcursussen. Dit realiseren wij door uitsluitend met (near) native deskundigen te werken die hart hebben voor hun vak. Wij leggen de nadruk op vaardigheden-, attitude- en kenniswerving.
 

Ook bieden wij onderwijsondersteuning programma's aan voor jongeren in de vorm van examentrainingen en bijlessen.

 

Voor (aanstaande) professionelen hebben wij, naast vak(jargon) gerichte taalcursussen,  ook communicatie en prestatie bevorderende coaching sessies.

 

Al met al, met onze ruime aanbod is er voor ieders wil wat te vinden. Onderwijs volgen bij ons is niet alleen voordelig en leerzaam, maar ook erg persoonlijk en leuk. De lessen vinden plaats in een gezellig atmosfeer, waar veel aandacht is voor de individu. Ook mag de koffie en thee niet missen bij de sessies. 

Weet je niet zeker wat bij je past of wil je graag meer info, neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake. Onze vriendelijke deskundigen helpen je graag verder!

Hartelijke groeten en graag tot ziens!

bottom of page