top of page
Wilt u een moderne vreemde taal leren van een "native speaker" of van een professioneel en bevoegd docent die net zo goed de taal beheerst? Dan bent u bij ons op het juiste adres !

De beschikbare lesniveaus zijn A1 tot C1. Voor Engels, Nederlands en Turks zijn er ook speciaal samengestelde lespakketten beschikbaar voor KINDEREN.

 

Voor alle talen geldt dat je kunt kiezen uit privé-les of groepsles.

 

 (Voor bijlessen en landelijke eindexamentrainingen voor het middelbaar onderwijs kunt u een kijkje nemen onder het kopje onderwijsondersteuning in ons aanbod) 

Engels:  Beginner (A1) tot en met vergevorderd (C1) 

(Jong)volwassenen kunnen onder andere kiezen uit algemeen Engels, Business Engels en Cambridge Engels. Op aanvraag zijn er ook examentrainingen (KET, PET, FCE, CAE, IELTS, & TOEFL) beschikbaar. Voor basisscholieren gr 6 t/m 8 hebben we Learn English Kids.

Nederlands: Beginner (A1) tot gevorderd (B2). Op aanvraag zijn er ook trainingen voor de NT2 toets beschikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Turks: Beginner (A1) tot gevorderd (B2). Naast lessen voor volwassenen hebben wij nieuw in ons aanbod: TAALONDERSTEUNING lessen voor Turkstalige kinderen van 7 tot 11 jaar. Spelenderwijs en thematisch werken we aan uw kinds uitspraak, woordenschat en grammaticabeheersing. 

Engels

Nederlands

Turks

Duits

Those who know nothing of foreign languages know nothing of their own...

Johann Wolfgang von Goethe

bottom of page