top of page

Wat zeggen anderen?

Anita Munnik, uit Oostzaan

28 september 2018

Bedankt voor de hulp  dat u geboden heeft

Luuk Goedhart, uit Zaandam

14 juni 2017

Leuke en leerzaame lessen gehad hier !

Widjentie Ramdien, uit Zaandam

10 mei 2017

"Mijn zoon volgt Engels op basisschool niveau en is heel tevreden over de manier van lesgeven, heel persoonlijk en doelgericht met een goede uitleg."

Noa de vries, uit Wormer

08 mei 2017

"De docente beschikt over goede kennis van de Engelse taal en de lessen zijn ook nog eens gezellig! "

Annemarie Bertholet, uit Zaandam

02 nov. 2016

"Naar aanleiding van onze emigratie plannen en de kinderen naar een internationale school gaan is het handig als zij de basis Engels beheersen. Mijn kinderen van 9 en 11 krijgen les van Zeliha. Zij gaan met plezier twee keer per week naar haar toe. Zeliha heeft een speciaal lesprogramma voor mijn kinderen gemaakt. Ze komt altijd haar afspraken na en er is altijd overleg na een les. Wij zijn zeer tevreden."

Job Schoonenberg, uit Zaandam

09 okt 2016

"Ik ben een typische beta 5 VWO leerling.
Om mijn Engels naar het gewenste eindexamenniveau te tillen heb ik bijles genomen.
Met een op maat gemaakt plan behandelen we de grammatica. Daarnaast zijn we gestart met het voorbereiden op de luistertoetsen en het schriftelijk eindexamen. Ik studeer daar met veel plezier en mijn Engels is al een stuk verbeterd."

Kimaly Blijd, uit Oostzaan

18 mei 2016

"Heeft mij heel erg geholpen! Fijne lessen 😊"

Maryse v.d Burg, uit Zaandam

12 jan. 2016

"Ik heb bijles Engels bij dit instituut en ik raad iedereen aan, die op zoek is naar kwalitatief goede en professionele bijles, om zich aan te melden. :D De leerkrachten zijn super gemotiveerd om jou wat te leren en maken eerst een concreet plan met je ter voorbereiding van bijvoorbeeld een tentamen. Als je iets niet snapt, probeert ze direct uit een andere invalshoek de stof te belichten en ze past zich daarbij heel goed aan aan jouw niveau."

Emir Gogus, uit Zaandam

10 nov. 2015

“Ik ben Emir. ik vind het heel leuk om uw lessen te volgen en heb dankzij die bijlessen Engels leren snappen en ontdekken. Het is erg nuttig”

Ozlem Bahadir, uit Amsterdam Noord

20 sept. 2015

“Ik ben een bruidsjurken stylist en verkoper gevestigd in Amsterdam en heb regelmatig te maken met niet-Nederlandssprekende klanten. Engels is een -must- voor mij. Zeliha heeft voor mij een lessenserie in elkaar gezet en wekelijks krijg ik 2 uur les van haar. Inmiddels durf ik nu ook in het Engels te communiceren met mijn klanten, maar moet nog veel leren. Heel fijn dat ze naast losse lessen ook kortingspakketten heeft voor vaste cursisten als ik.”

bottom of page